"Добре дошли в епохата на най-добрите козметични продукти, където технологията и сетивността се срещат, за да превърнат красотата в изтънчено произведение на изкуството."

Тези думи описват перфектно същността на марката Корф.

Корф търси да превърне красотата в произведение на изкуството и чрез своята висока технология да постигне невероятни резултати. Инструмента на успеха се крие в необикновените активни съставки и добрите козметични умения на Лабораторията за постигането на отлични резултати в грижата за красотата.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА

ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КОРФ КЪМ КРАСОТАТА: ВИНАГИ ОТЛИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Изкуството е вдъхновение, хармония, магия. Изкуството е удоволствие и е създадено да дарява удоволствие. Изкуството е също обвързване и пълна отдаденост. За да постигне това съвършенство козметичната линия Корф е поела ангажимента винаги да се стреми към най-добри резултати и качество на съвременната дермокозметика. Отлични постижения в проучванията - чрез поддържане на добри връзки със световно водещите дерматологични лаборатории; отлични постижения в производителността и сигурността - чрез ефективно качество на клиничните изследвания. Жените избрали марката Корф могат свободно да се насладят на неустоимото усещане за здраве и красота на продуктите, вдъхновени от истинска хармония.

СЕТИВНОСТ

НЕПОВТОРИМ,ЦЕНЕН КАТО НАЙ-РЕДКИЯ ДИАМАНТ.

Красотата е израз на неповторимост. Затова Корф дава възможност на всяка жена да се докосне до изключителната грижа на своите продукти, създадени с внимание и удоволствие. Удоволствие, което вдъхновява целия процес на проучване, развитие и усъвършенстване на продуктите.
Светът на Корф е съвършен от подбора на най-хубавите съставки до сътворяването на продуктите.
Перфектното им качество подбужда сетивата и повдига емоциите с всеки жест на внимание и грижа. Уникални елементи, като Диаманти, Перли, Огнен опал са съчетани в красотата на всеки нюанс.
Съвършенството на природата, в най-чистата си и блестяща същност, се превръща във вдъхновение за всяка жена, предлагайки нов начин за грижа. Хармонията, която достигат съвършенството на тези продукти е единствената, която може да ни отведе към истинската красота.